Двукратният шампион в колоездачната обиколка на Франция Йонас Вингегор бе изписан

...
Двукратният шампион в колоездачната обиколка на Франция Йонас Вингегор бе изписан
Коментари Харесай

Двукратен шампион от Тур дьо Франс бе изписан от болницата

Двукратният първенец в колоездачната обиколка на Франция Йонас Вингегор бе изписан от болничното заведение съвсем две седмици след рухване на четвъртия стадий от Обиколката на Страната на баските.

" Искам да благодаря на медицинския личен състав на болничното заведение, който се погрижи за мен. И благодаря на всички за поддръжката. Получих доста известия, дарове, рисунки. Стопли ми сърцето. Сега е време да стартираме рехабилитация ", сподели Вингегор, представен от пресслужбата на тима му Висма на страницата си в обществените медии.
 Тур дьо Франс ще се организира без прецизни КОВИД-правила
Тур дьо Франс ще се организира без прецизни КОВИД-правила

27-годишният Вингегор се контузи в началото на месеца при всеобщо рухване 35 километра преди края на четвъртия стадий от Обиколката на страната на баските. Той бе изнесен на носилка, а от Висма оповестиха, че направеният рентген е посочил строшаване на ключицата, както и на няколко ребра и открит по-късно пневмоторакс.

Засега няма яснота дали колоездачът ще се възвърне в точния момент с цел да може да се опита да завоюва трета поредна купа на Обиколката на Франция, която стартира на 29 юни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР